Gintaro spalvos. Riešutų skonio. Puikiai tinka naudoti ant salotų, paryškina brandinto sūrio ir lapinių daržovių skonius.
Aliejus, kaip ir patys riešutai, turi labai daug nesočiųjų riebalų rūgščių, todėl tinka dietinei mitybai, teigiamai veikia sergančiuosius ateroskleroze. Aliejus ir ląsteliena gerina žarnyno peristaltiką, todėl juos gali vartoti ir garbaus amžiaus bei daug antsvorio turintys žmonės. Taipogi, šį produktą vertėtų įsigyti tiems, kurie kovoja su bloguoju cholesteroliu.
Sudedamosios dalys: graikinių riešutų aliejus (šalto spaudimo, nefiltruotas, nerafinuotas).
Maistinė vertė (100 g produkto):
Energinė vertė 3699 kj / 884 kcal; riebalai 100 g ( iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 9,1 g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 22,8 g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 63,3 g), baltymai 0 g, angliavandeniai 0 g, druskos 0g. Galimos nuosėdos.
Laikyti vėsioje, nuo tiesioginių saulės spindulių apsaugotoje vietoje.
Žaliavos kilmės vieta: ne ES
Mūsų svetainėje esanti informacija yra pažintinio pobūdžio. Norėdami vartoti aliejų gydomaisiais tikslais, pasitarkite su gydytoju.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.